Az Állat-Egészségügyi Labor Kft. tájékoztatója

Tisztelt Partnereink!

Mint arról Önök bizonyára már értesültek kimerült a 148-as rendelet szerinti támogatás kerete.

Az agrárminiszter 2022. augusztus 10.-én tájékoztatást adott ki arról, hogy 2022. augusztus 12. napjával teljes mértékben felhasználásra került az egyes állatbetegségek megelőzésével, illetve leküzdésével kapcsolatos idei támogatási keret (148/2007 FVM rendelet alapján nyújtott támogatás).A tájékoztatóban szerepel az is, hogy a továbbiakban -ezen eddig támogatott vizsgálatok esetében- az állami laboratóriumok teljes árú számlát állítanak ki az érintett állategészségügyi diagnosztikai vizsgálatokról.

Az Állat-egészségügyi Labor Kft működésének elmúlt több mint 20 évében folyamatosan nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a partnerei igényeit maximálisan figyelembe véve alakítsa ki üzleti modelljét, legyen szó a kimagaslóan gyors vizsgálati eredményközlésről vagy a versenyképes árakról. Ebben a kialakult helyzetben is fontosnak tartjuk azt, hogy a megnövekedett anyagi terhek enyhítése érdekében segítséget nyújtsunk a gazdák, gazdálkodó cégek részére.

Abban az esetben, ha érdeklődik a személyre szabott lehetőségekről, illetve ajánlatot szeretne kérni szolgáltatásainkról kérjük keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

www.aeulabor.hu
aeulabor@aeulabor.hu
+36-66-447-147

Állat-egészségügyi Labor Kft : már több mint 20 éve a gazdák mellett!